Kilpailukirje ja lähtölistat

Jussin Juoksut Tanhuvaarassa 19. – 20.2020

Tervetuloa viettämään juhannusta agilityn merkeissä Savonlinnaan Tanhuvaaran Urheiluopiston upeisiin puitteisiin. Tämän kesän Jussin Juoksujen järjestelyt hoidetaan seurayhteistyöllä Mikkelin Agilityharrastajat ry:n ja Savonlinnan Palveluskoirayhdistys ry:n voimin. Hyvä #meijänseurat!

Tuomareina kilpailuissa toimivat.

Vastaava koetoimitsija on Kirsikka Tynkkynen, p. 040 821 3637. Kirsikan numero päivystää kilpailupäivinä. Luokkamuutokset ja poissaolot ilmoitetaan ennakkoon Kirsikka Tynkkyselle.  Maksupalautuslomakkeen löydät täältä https://www.jussinjuoksut.fi/lomakkeet/

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu kisapaikalla viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua rataantutustumisaikaa. Ilmoittautumispisteessä toimi omatoimisesti ohjeiden mukaan.

  • Merkitse yliviivaustussilla listaan, että olet paikalla.
  • Etsi nimelläsi varustettu kirjekuori, josta löydät kilpailunumerosi.
  • 1- tai 2-luokissa kilpaileva: jätä koiran kilpailukirja ko. kisaluokalle varattuun laatikkoon. Jätä lappu kilpailukirjan väliin, mikäli et halua koiran siirtyvän seuraavan tasoluokkaan sen saadessa luokanvaihtoon oikeuttavan tuloksen (oiva).
  • 3-luokassa kilpaileva: voit tuoda kisakirja toimistoon vasta kisan jälkeen nollatulosten merkitsemista varten.
  • Ilmoita koiran mahdollisista juoksuista. Juoksunartulla tulee käyttää kenttäalueella juoksuhousuja ja taluttimessa punaista nauhaa. Sitä saat ilmoittautumispisteeltä.

Rokotukset ja mikrosirut tarkastetaan pistokokein.

Tarvitset mukaasi

  • Kisakirjan + mittaustodistuksen (tai esitäytetyn väliaikainen mittaustodistus)
  • Koiran rokotustodistuksen ja rekisteripaperit
  • Lisenssikortin tai kuitin lisenssimaksusta. Ohjaajalla täytyy olla voimassa oleva Suomen Agilityliiton A- tai B-lisenssi.

Mikäli kisaat ensimmäistä kertaa, eikä koirallasi ole virallista mittaustodistusta, saat koirallesi väliaikaisen mittaustodistuksen. Lähetä ennen kisoja viestiä koetoimitsijalle kirsikka.tynkkynen@gmail.com, niin saa väliaikaisen mittaustodistuksen jo etukäteen sähköpostiin täytettäväksi ja tulostettavaksi. Näin huolehdimme, että kisat pääsevät alkamaan ajoissa. Kilpailupaikalla tuomari varmistaa ensikertalaisten kilpailukirjat ja mittaa koirat, joten ole paikalla hyvissä ajoin. Ilmoittautumispisteestä voi ostaa kilpailukirjoja 3 e/kpl hintaan. Täytä siihen valmiiksi koiran tiedot kokoluokkaa lukuunottamatta.

 

KISAPAIKALLA

Kilpailijoiden parkkipaikka on Monrepos-areena ympäristön parkkialue. Päivätelttoja voi pystyttää kisakentän viereiselle nurmialueelle. Kenttäalueelta löydät ilmoittautumispisteen ja lämmittelyesteet. Kisa-alueen kartta on nettisivuillamme.

Tanhuvaarassa on paljon hienoja merkittyjä ulkoilureittejä. Kentän viereisessä saaressa ja venerannassa on mahdollista uittaa koiria. Saaresta löytyy myös kaksi grillauspaikkaa, joissa on mahdollista grillata, mikäli metsäpalovaroitus ei ole voimassa.

Muistathan pitää koirasi kytkettynä kisa-alueella ja ulkoilureiteillä. Korjaa koirasi jätökset Tanhuvaaran alueelta. Kakkapusseja saat ilmoittautumispisteeltä ja kenttäalueen jätesäkkien luota.

Kisa-alueella on Baja-majoja. Tanhuvaaran sisätiloista löydät wc:t. Niiden paikat on merkitty aluekarttaan.

Juhannusaaton iltana rantasauna lämpiää alueella yöpyville kisaajille ja talkoolaisille klo 16 – 23. Juhannuskokko palaa noin klo 22. Koko kokkoko? No koko kokko!

Tanhuvaaran ravintolassa on tarjolla seisova pöytä herkkuineen klo 11 – 19 sekä perjantaina että lauantaina. https://tanhuvaara.fi/lomailu-ja-vapaa-aika/ravintolat/viikon-ruokalista/

Kisapäivän aikana voit rentoutua kylpylässä pe ja la klo 10 – 18.

Lisätietoja Tanhuvaaran palveluista löydät täältä www.tanhuvaara.fi

 

AIKATAULUT

Tuomarijako ja alustava aikataulu löytyvät Kilpailijoille-osiosta. Rataantutustumisaikaa on varattu 7 minuuttia / ryhmä. Niissä luokissa, joissa koirakoita on 40 tai enemmän, on kaksi rataantutustumisryhmää. Palkinnot jaetaan aina jokaisen kisan päätyttyä.

Aikataulut

Lähtölistat (PDF-tiedosto)