Kilpailukirje ja lähtölistat

Jussin Juoksut Tanhuvaarassa 25.-26.6.2021

Tervetuloa viettämään juhannusta agilityn merkeissä Savonlinnaan Tanhuvaaran Urheiluopiston upeisiin puitteisiin. Tänäkin kesänä Jussin Juoksujen järjestelyt hoidetaan seurayhteistyöllä Mikkelin Agilityharrastajat ry:n ja Savonlinnan Palveluskoirayhdistys ry:n voimin. Hyvä #meijänseurat!

Tuomareina kilpailuissa toimivat Johanna Nyberg, Jari Suomalainen ja Anders Virtanen. 

Vastaavat koetoimitsijat ovat Kirsikka Tynkkynen, p. 040 821 3637  ja Marja Lahikainen p. 050 5685935. Molemmat numerot päivystävät kilpailupäivinä.

Luokkamuutokset yms. ilmoitetaan ennakkoon sähköpostilla jussinjuoksut20@gmail.com tai kisapäivinä vaihtoehtoisesti tekstiviestillä p. 050 5685935.

Poissaolot ilmoitetaan tällä lomakkeella (klik)

Maksupalautuslomakkeen löydät täältä https://www.jussinjuoksut.fi/lomakkeet/

KILPAILUN INFO

Lue tästä koronaohjeistus (klik).  Huomioi erityisesti se, että kilpailussa ei käytetä numeroliivejä. Ilmoita lähtönumerosi sisäänheittäjälle ja kehään mennessäsi tuomarinsihteerille. Käytä kehäalueella kasvomaskia rataantutustumisessa ja lähikontakteissa. 

Tapahtumassa ei ole erillistä ilmoittautumista. Vain poissaolot ilmoitetaan ennakkoon (kts. edeltä). Infopiste palvelee sinua koko viikonlopun ajan. Löydät sen kenttäalueelta. 

  • Kisakirjoja ei kerätä. Tuo kilpailukirjasi toimistoon radan jälkeen, mikäli saat 0-tuloksen. Seuraa kuulutusta ja reaaliaikaisia tuloksia agilitytulospalvelussa http://www.tolleri.net/tulospalvelu/
  • Ilmoita koiran mahdollisista juoksuista, niin sisäänheittäjä osaa varata juoksumaton valmiiksi starttiin. Juoksunartulla tulee käyttää kenttäalueella juoksuhousuja ja taluttimessa punaista nauhaa. Sitä saat infopisteeltä. 
  • Toimisto palauttaa kilpailukirjat infopisteeseen, kun merkinnät ovat kunnossa. Muista noutaa kilpailukirjasi sieltä.
  • Rokotukset ja mikrosirut tarkastetaan pistokokein. Jos arpaonni osuu sinuun, saat sähköpostia ennen kisoja. 

Tarvitset mukaasi

  • Kisakirjan + mittaustodistuksen 
  • Koiran rokotustodistuksen ja rekisteripaperit
  • Lisenssikortin tai kuitin lisenssimaksusta. Ohjaajalla täytyy olla voimassa oleva Suomen Agilityliiton A- tai B-lisenssi. 

Kilpailupaikalla tuomari varmistaa ensikertalaisten kilpailukirjat ja mittaa ennakkoon mittaukseen ilmoittautuneet koirat. Mittaukseen ennakkoon ilmoittautuneet koirat mitataan perjantaina 25.6.2021 klo 8.30.  Infopisteeltä voi ostaa kilpailukirjoja  hintaan 3 e/kpl. Täytä siihen valmiiksi koiran tiedot kokoluokkaa lukuunottamatta.  Tarvittaessa ole yhteydessä sähköpostilla jussinjuoksut20@gmail.com

KISAPAIKALLA

Kilpailijoiden parkkipaikka on Monrepos-areena ympäristön parkkialue. Päivätelttoja voi pystyttää kisakentän viereiselle nurmialueelle.  Alueella tuulee usein ja paljon, joten kiinnitä teltta hyvin ja laita riittävästi painoja.

Kenttäalueelta löydät infopisteen ja lämmittelyesteet. Kisa-alueen kartta on nettisivuillamme.

Tanhuvaarassa on paljon hienoja merkittyjä ulkoilureittejä. Kentän viereisessä saaressa ja venerannassa on mahdollista uittaa koiria. Saaresta löytyy myös kaksi grillauspaikkaa, joissa on mahdollista grillata, mikäli metsäpalovaroitus ei ole voimassa.

Muistathan pitää koirasi kytkettynä kisa-alueella ja ulkoilureiteillä. Korjaa koirasi jätökset Tanhuvaaran alueelta. Kakkapusseja saat infopisteeltä.

Tanhuvaaran sisätiloista löydät wc:t. Niiden paikat on merkitty aluekarttaan.

Juhannuskokko palaa noin klo 22. Koko kokkoko? No koko kokko! (HUOM. säävaraus)

Tanhuvaaran ravintolassa on tarjolla seisova pöytä herkkuineen klo 11 – 14 ja 17 – 19 sekä perjantaina että lauantaina. https://tanhuvaara.fi/lomailu-ja-vapaa-aika/ravintolat/viikon-ruokalista/

Lisätietoja Tanhuvaaran palveluista löydät täältä www.tanhuvaara.fi

AIKATAULUT

Tuomarijako ja aikataulu löytyvät Kilpailijoille -osiosta. Rataantutustumisajat löydät aikataulusta. Rataantutustumisaikaa on varattu 7 minuuttia / ryhmä. Niissä luokissa, joissa koirakoita on noin 40, on kaksi peräkkäistä rataantutustumisryhmää (XS3 ja S3). Radat alkavat aikataulun mukaan. 

Pulmatilanteissa – starttien tai rataantutustumisten osuessa päällekkäin – ole yhteydessä joko ennakkoon sähköpostilla jussinjuoksut20@gmail.com tai kisapaikalla vastaaviin koetoimitsijoihin. Joustamme tarvittaessa mahdollisuuksien mukaan. 

Palkinnot noudetaan infopisteeltä omatoimisesti tulosten selvittyä. Seuraa kuulutuksia ja tulosteltan infoa. Myös agilitytulospalvelusta löydät reaaliaikaiset tulokset. Palkintojenjakoa ei järjestetä.

Aikataulut

Lähtölista perjantai 25.6. päivitetty 

Lähtölista lauantai 26.6. päivitetty

Toivotamme sinulle hyvää kisafiilistä ja rentoa meininkiä radoille!