Tuomariesittelyt 2021

Anders Virtanen

Olen parhaassa iässä oleva pedersöreläinen joka työskentelee hammaslääkärinä Pietarsaaressa. Perheeseeni kuuluu vaimon lisäksi; kaksi täysi-ikäistä poikaa, sekä kaksi bordercollieta ja yksi kooikerhondje. Tutustuin agilityyn vuonna 1989 ja valmistuin tuomariksi vuonna 1995. Ensimmäinen agilitykoirani oli kultainen noutaja ja vuosien varrella olen harjoitellut ja kilpaillut ylimmässä luokassa kolmella eri koiralla. Tällä hetkellä harjoittelen ja kilpailen kooikerhondjen kanssa 1-luokassa.

Tuomarityön lisäksi toimin eri tehtävissä omassa seurassa ja kennelpiirissä, Suomen Agilityliitossa sekä FCI´ssä.

Olen tuomaroinut yhdeksässätoista maassa ja tärkein tehtävä tähän asti on ollut tuomaroiminen Europan Openissa Saksan Riedenissä 2015. Olen 2007 ja 2019 vuosien MM-kisoissa toiminut avustavana tuomarina ja ensi kesänä olen saanut kunniatehtävän toimia kansainvälisenä tuomarina ensimmäisissä FCI´n Junioreiden Avoimissa MM-kisoissa (JOAWC 2020) Vantaalla.

Oli suuri kunnia saada kutsun toimia tuomarina Jussin Juoksut-kilpailutapahtumassa juhannuksena 2021. Odotan ja toivon rentoa kesämeininkiä, hienoja suorituksia sekä sopivasti lämpöä ja aurinkoa.

Tavataan juhannuksena!

Jari Suomalainen

Kuvaus tulossa.

Johanna Nyberg

Olen Johanna Nyberg ja on hienoa päästä tuomaroimaan tänä vuonna Jussin Juoksuihin 2020!

Omaan talouteen kuuluvat tällä hetkellä kolme tolleria, Lordi 14 v., Tikru 9 v, ja Tirri 4 v. ja englanninspringerspanieli Ropsu 6 v. , kaikki harrastavat agilitya. Pilven reunalla kirmaa edellisiä agilityhirmuja, cockerspanielit Twisty, Essi, Melli, Lyyli ja Milli. Millin kanssa agilityyn hurahdettiin vuonna 1992 ja siitä on tämä matka jatkunut erilaisia polkuja pitkin.

Agility on tarjonnut ihanaa yhdessäoloa koiran kanssa, unohtumattomia hetkiä ja ennen kaikkea hauskaa tekemistä, onnistumista, höpsöttämistä, suuria tunteita ja koiranomistamisen iloa. Kunpa sen saman ilon ja tekemisen riemun saisi pidettyä möllikisoista sinne maailman huipulle!

Nautitaan yhdessä juhannuksen taiasta ja siitä maailman parhaasta urheilulajista!